Equip KIDSALUT
KIDSALUT està format per sis pediatres. Es tracta d'un equip jove, dinàmic, motivat, proper, amb un alt nivell de formació i especialització, i una àmplia experiència.

L'equip mèdic queda complementat amb una persona encarregada de l'atenció i comunicació amb les famílies, i de les tasques administratives.

A continuació us presentem els professionals KIDSALUT:
Dra. Agostina Poet
Pediatria i Àrees Específiques
Dra. Núria Roig Fort
Pediatria i Àrees Específiques

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitat en Pediatria i Àrees específiques a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Experta en gastroenterologia i nutrició infantil. Més de 8 anys d'experiència professional.

Disponible en el Portal de Pacient
Dra. Alícia Cabacas García
Pediatria i Àrees Específiques

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitat en Pediatria i Àrees específiques a l'Hospital Universitari Josep Trueta. Màster en Endocrinologia Pediàtrica per l´ Hospital Sant Joan de Dèu de Barcelona. Més de 20 anys d'experiència professional.

Disponible en el Portal de Pacient
Dra. Montse Vázquez Ruiz
Pediatria i Àrees Específiques

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Pediatria i Àrees específiques a l'Hospital Universitari Josep Trueta. Experta en neurologia pediàtrica. Més de 12 anys d'experiència professional.

Disponible en el Portal de Pacient
Rebeca Sanchez Valiente
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació