Equip KIDSALUT
KIDSALUT està format per sis pediatres. Es tracta d'un equip jove, dinàmic, motivat, proper, amb un alt nivell de formació i especialització, i una àmplia experiència.

L'equip mèdic queda complementat amb una persona encarregada de l'atenció i comunicació amb les famílies, i de les tasques administratives.

A continuació us presentem els professionals KIDSALUT:
Dra. Núria Roig Fort
Pediatria i Àrees Específiques

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitat en Pediatria i Àrees específiques a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Experta en gastroenterologia i nutrició infantil. Més de 8 anys d'experiència professional.

Disponible en el Portal de Pacient
Dra. Alícia Cabacas García
Pediatria i Àrees Específiques

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitat en Pediatria i Àrees específiques a l'Hospital Universitari Josep Trueta. Màster en Endocrinologia Pediàtrica per l´ Hospital Sant Joan de Dèu de Barcelona. Més de 20 anys d'experiència professional.

Disponible en el Portal de Pacient
Dra. Montse Vázquez Ruiz
Pediatria i Àrees Específiques

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Pediatria i Àrees específiques a l'Hospital Universitari Josep Trueta. Experta en neurologia pediàtrica. Més de 12 anys d'experiència professional.

Disponible en el Portal de Pacient
Dra. Maria Isabel Arango Arias
Pediatria i Àrees Específiques
Dra. Pyrene Martinez
Medicina Familiar i Comunitària

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili. Especialitat en Medicina Familiar i Comunitària a l'Unitat docent ICS de Girona (MIR). Màster en Promoció de la Salut de la Universitat de Girona. Més de 5 anys d'experiència professional en Pediatria

Disponible en el Portal de Pacient
Cristina Garcia Martí (Administrativa)
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació