05-05-2020
Centre amb baixa exposició a COVID-19
A KIDSALUT Pediatres hem adaptat el centre per minimitzar el risc de contagi per COVID-19.

Nosaltres us demanem:

- Un sol acompanyant per pacient
- Utilitzeu mascareta (adults i nens > 1 any)
- Renteu-vos les mans a l'entrar al consultori (gel hidroalcohòlic al mostrador)
- Retingueu els nens petits al cotxet o a la falda i els més grans asseguts al vostre costat
- Eviteu que els nens toquin les superfícies
- Mantingueu la distància de seguretat a la sala d'espera (1,5 metres)
- Ensenyeu als nens a tapar-se la boca amb el colze al tossir i a l'estornudar

Cuidem-nos i ens en sortirem!


06-04-2020
Seguiu-nos a twitter!!!
02-04-2020
Símptomes pels que cal consultar durant l'estat d'alarma per coronavirus
Ha disminuït molt el número de nens que acudeixen a les consultes de pediatria des de la declaració de l'estat d'alarma.

El fet que els nens estiguin confinats a casa i no vagin a la llar d'infants o a l'escola  fa que no es contagïin de coronavirus, però tampoc dels virus que causen les malalties infeccioses habituals; i per altra banda, tots els centres sanitaris estan atenent totes les consultes que es pot via telefònica, així com realitzant el seguiment del nen sa i posant les vacunes segons marca el calendari fins els 15 mesos de vida.

No obstant, hi ha un tercer motiu que fa que els pares evitin trepitjar els hospitals i les consultes pediàtriques en aquests dies tan complicats: la por al contagi per coronavirus.

A KIDSALUT Pediatres ens amoïna que el confinament retardi el diagnòstic d'algunes malalties, o que arribin als serveis d'urgències molt evolucionades. És per això que hem elaborat una guia de símptomes pels que heu de consultar en cas que el vostre fill o filla els presenti.
01-04-2020
ATENCIÓ PEDIÀTRICA DURANT EL PERIODE D'ALARMA SANITÀRIA PER CORONAVIRUS

SERVEI DE CONSULTORI ONLINE I VIDEOCONSULTA

 

Benvolgudes famílies,

 

Malgrat la situació d'alarma sanitària actual, KIDSALUT Pediatres segueix oferint atenció personalitzada.

La nostra recomanació és que no utilitzeu el servei de manera presencial si no és estrictament necessari, PERÒ:

Seguirem administrant les VACUNES segons el calendari vacunal fins els 15 mesos tal com es recomana des de la Societat Catalana de Pediatria i el Departament de Salut, i atendrem totes les consultes que es pugui de forma no presencial, a través de qualsevol de les opcions següents:

 

1) VISITA TELEFÒNICA en els horaris habituals de consulta: Servei per a pacients que tinguin mútues concertades amb el nostre centre o serveis KDS. Cal demanar cita prèvia trucant al 872 21 21 59 o des de l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis).

 

2) Nou!!! VIDEOCONSULTA en els horaris habituals de consulta: Servei per a pacients que tinguin mútues concertades amb el nostre centre o serveis KDS. Cal demanar cita prèvia trucant al 872 21 21 59 o des de l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis). Us arribarà un enllaç al vostre correu electrònic des d'on s'activarà la videoconsulta a l'hora convinguda.

 

3) CONSULTORI ONLINE: servei gratuït durant la situació d'excepcionalitat. Permet fer consultes i enviar imatges i resultats de proves. Per activar el servei cal que us doneu d'alta a l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis). Intentarem respondre les consultes online en un termini de 24 hores, per tant, no l'utilitzeu com un servei de resolució immediata.

 

Moltes gràcies per la confiança. Cuideu-vos. Cuidem-nos.

 

L'Equip de KIDSALUT Pediatres. Seguiu-nos a @kidsalut (Twitter)

13-03-2020
Coronavirus
Us informem que Kidsalut Pediatres segueix oferint atenció pediàtrica en aquesta situació d'excepcionalitat.  No obstant, la nostra recomanació és que no utilitzeu els servei de manera presencial si no és estrictament necessari.
Atendrem totes les visites que es pugui via telefònica i seguirem posant les vacunes segons el calendari vacunal fins els 15 mesos. Per a totes les visites (també les telefòniques) cal demanar cita prèvia, per telèfon en els nostres horaris de visita (dilluns i dimarts al matí i de dimecres a divendres a la tarda) o online.

Aprofitem per recomanar-vos que us quedeu a casa i us autoprotegiu. L'autoprotecció és la mesura més important perquè el virus no s'escampi i col·lapsi els serveis sanitaris.

Moltes gràcies.

Atentament,

L'equip de KIDSALUT Pediatres.Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació