01-04-2020
ATENCIÓ PEDIÀTRICA DURANT EL PERIODE D'ALARMA SANITÀRIA PER CORONAVIRUS

SERVEI DE CONSULTORI ONLINE I VIDEOCONSULTA

 

Benvolgudes famílies,

 

Malgrat la situació d'alarma sanitària actual, KIDSALUT Pediatres segueix oferint atenció personalitzada.

La nostra recomanació és que no utilitzeu el servei de manera presencial si no és estrictament necessari, PERÒ:

Seguirem administrant les VACUNES segons el calendari vacunal fins els 15 mesos tal com es recomana des de la Societat Catalana de Pediatria i el Departament de Salut, i atendrem totes les consultes que es pugui de forma no presencial, a través de qualsevol de les opcions següents:

 

1) VISITA TELEFÒNICA en els horaris habituals de consulta: Servei per a pacients que tinguin mútues concertades amb el nostre centre o serveis KDS. Cal demanar cita prèvia trucant al 872 21 21 59 o des de l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis).

 

2) Nou!!! VIDEOCONSULTA en els horaris habituals de consulta: Servei per a pacients que tinguin mútues concertades amb el nostre centre o serveis KDS. Cal demanar cita prèvia trucant al 872 21 21 59 o des de l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis). Us arribarà un enllaç al vostre correu electrònic des d'on s'activarà la videoconsulta a l'hora convinguda.

 

3) CONSULTORI ONLINE: servei gratuït durant la situació d'excepcionalitat. Permet fer consultes i enviar imatges i resultats de proves. Per activar el servei cal que us doneu d'alta a l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis). Intentarem respondre les consultes online en un termini de 24 hores, per tant, no l'utilitzeu com un servei de resolució immediata.

 

Moltes gràcies per la confiança. Cuideu-vos. Cuidem-nos.

 

L'Equip de KIDSALUT Pediatres. Seguiu-nos a @kidsalut (Twitter)

13-03-2020
Coronavirus
Us informem que Kidsalut Pediatres segueix oferint atenció pediàtrica en aquesta situació d'excepcionalitat.  No obstant, la nostra recomanació és que no utilitzeu els servei de manera presencial si no és estrictament necessari.
Atendrem totes les visites que es pugui via telefònica i seguirem posant les vacunes segons el calendari vacunal fins els 15 mesos. Per a totes les visites (també les telefòniques) cal demanar cita prèvia, per telèfon en els nostres horaris de visita (dilluns i dimarts al matí i de dimecres a divendres a la tarda) o online.

Aprofitem per recomanar-vos que us quedeu a casa i us autoprotegiu. L'autoprotecció és la mesura més important perquè el virus no s'escampi i col·lapsi els serveis sanitaris.

Moltes gràcies.

Atentament,

L'equip de KIDSALUT Pediatres.09-04-2019
La FSE i la UOC desenvolupen el DAREmpordà: un protocol de diagnòstic i informació sobre el Dolor Abdominal Recurrent a la infància

La Fundació Salut Empordà (FSE) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han presentat aquest mes de març el projecte pediàtric DAREmpordà, una eina d'abast comarcal pionera al territori que consisteix a tractar el Dolor Abdominal Recurrent (DAR) a la infància.


El Dolor Abdominal Recurrent és un trastorn que pateixen entre un 10 i 20% dels menors en edat escolar, es presenta de forma intermitent o contínua al llarg del temps i els pot arribar a condicionar la vida diària. És un trastorn que genera molta angoixa familiar i de l'entorn, i fins i tot és causa d'absentisme escolar.


La principal preocupació de la família i del pediatre és que el dolor sigui degut a una causa o malaltia física, però en el 95% dels casos no és així, i l'origen del dolor rau en una barreja de factors biològics, psicològics i socials.

L'objectiu en aquests casos és arribar al diagnòstic amb el mínim de proves complementàries, ja que aquestes sovint no porten enlloc i són molestes per al nen. Una bona entrevista clínica i una exploració física senzilla poden ser suficients per descartar causes físiques. I a partir d'aquí cal tenir clar que el dolor és real i que no hi ha cap tractament ni dieta que resulti eficaç. L'únic tractament que s'ha demostrat que funciona és la teràpia psicoconductual.


DAREmpordà és una pàgina web que conté una eina de diagnòstic per als pediatres i una eina psicoeducativa per als pacients que pateixen DAR i les seves famílies. Podeu accedir-hi aquí: https://daremporda.salutemporda.cat

12-01-2017
PARESiNENS.cat

Kidsalut Pediatres ha estat escollit per la revista digital PARESiNENS per a publicar els seus articles.

PARESiNENS té com a objectiu acompanyar i donar suport a les famílies en les diferents etapes de la maternitat/paternitat, oferint continguts d'interès escrits per especialistes en diferents matèries en els àmbits de la salut, l'educació, el dret i l'economia familiar.

Amb aquesta col·laboració en l'apartat de salut, Kidsalut Pediatres espera ser útil a moltes més famílies preocupades per la salut física i emocional dels seus fills.

 
Podeu accedir a la revista clicant aquí 
24-05-2016
Nou calendari vacunal 2016
L'equip mèdic de KIDSALUT Pediatres us convida a llegir aquest interessant article.
La informació que trobeu en aquest blog us pot servir de guia o consell, però en cap cas substitueix la visita al pediatre.
24-05-2016
Acompanyar els àpats dels infants

L'equip mèdic de KIDSALUT Pediatres us convida a llegir aquest document elaborat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) en què s'apunten recomanacions per als àpats dels infants, tant als menjadors escolars com també a les famílies.
La informació que trobeu en aquest blog us pot servir de guia o consell, però en cap cas substitueix la visita al pediatre.

30-09-2015
BEXSERO. La vacuna contra el meningococ B
L'equip mèdic de KIDSALUT Pediatres us convida a llegir aquest interessant article.
La informació que trobeu en aquest blog us pot servir de guia o consell, però en cap cas substitueix la visita al pediatre.
Arxiu adjunt: BEXSERO.pdf
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació