Últims articles
01-04-2020
ATENCIÓ PEDIÀTRICA DURANT EL PERIODE D'ALARMA SANITÀRIA PER CORONAVIRUS

SERVEI DE CONSULTORI ONLINE I VIDEOCONSULTA

 

Benvolgudes famílies,

 

Malgrat la situació d'alarma sanitària actual, KIDSALUT Pediatres segueix oferint atenció personalitzada.

La nostra recomanació és que no utilitzeu el servei de manera presencial si no és estrictament necessari, PERÒ:

Seguirem administrant les VACUNES segons el calendari vacunal fins els 15 mesos tal com es recomana des de la Societat Catalana de Pediatria i el Departament de Salut, i atendrem totes les consultes que es pugui de forma no presencial, a través de qualsevol de les opcions següents:

 

1) VISITA TELEFÒNICA en els horaris habituals de consulta: Servei per a pacients que tinguin mútues concertades amb el nostre centre o serveis KDS. Cal demanar cita prèvia trucant al 872 21 21 59 o des de l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis).

 

2) Nou!!! VIDEOCONSULTA en els horaris habituals de consulta: Servei per a pacients que tinguin mútues concertades amb el nostre centre o serveis KDS. Cal demanar cita prèvia trucant al 872 21 21 59 o des de l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis). Us arribarà un enllaç al vostre correu electrònic des d'on s'activarà la videoconsulta a l'hora convinguda.

 

3) CONSULTORI ONLINE: servei gratuït durant la situació d'excepcionalitat. Permet fer consultes i enviar imatges i resultats de proves. Per activar el servei cal que us doneu d'alta a l'opció "Demana cita online" de la web (Serveis). Intentarem respondre les consultes online en un termini de 24 hores, per tant, no l'utilitzeu com un servei de resolució immediata.

 

Moltes gràcies per la confiança. Cuideu-vos. Cuidem-nos.

 

L'Equip de KIDSALUT Pediatres. Seguiu-nos a @kidsalut (Twitter)

Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació