02-04-2020
Símptomes pels que cal consultar durant l'estat d'alarma per coronavirus
Ha disminuït molt el número de nens que acudeixen a les consultes de pediatria des de la declaració de l'estat d'alarma.

El fet que els nens estiguin confinats a casa i no vagin a la llar d'infants o a l'escola  fa que no es contagïin de coronavirus, però tampoc dels virus que causen les malalties infeccioses habituals; i per altra banda, tots els centres sanitaris estan atenent totes les consultes que es pot via telefònica, així com realitzant el seguiment del nen sa i posant les vacunes segons marca el calendari fins els 15 mesos de vida.

No obstant, hi ha un tercer motiu que fa que els pares evitin trepitjar els hospitals i les consultes pediàtriques en aquests dies tan complicats: la por al contagi per coronavirus.

A KIDSALUT Pediatres ens amoïna que el confinament retardi el diagnòstic d'algunes malalties, o que arribin als serveis d'urgències molt evolucionades. És per això que hem elaborat una guia de símptomes pels que heu de consultar en cas que el vostre fill o filla els presenti.
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació